Pool Finnish Tour alkaa syksyllä

26.5.2015

Pool Finnish Tour korvaa Mestiksen syksystä alkaen. Sarja käsittää 4 osakilpailua, yksi kaikkia pool lajeja.

Pool Finnish Tour alkaa syksyllä

Pool mestaruussarja uudistuu, tai toisin sanoen ottaa askeleen vanhaan malliin ja jatkaa syksystä alkaen jälleen 48 pelaajan suljettuna sarjana uudella nimellä. Uudessa sarjassa on vain neljä RG-kilpailua joka vähentää sitoutumistarvetta ja kausimaksun pysyessä samansuuruisena yksittäisten kilpailujen palkintopotit nousevat tuntuvasti.

Kun 48 pelaajan ryhmä on koossa se julkistetaan kesän aikana. Tämän jälkeen pelataan kokonainen kausi 2015-2016 syksystä kevääseen samalla kokoonpanolla ja keväällä Tourin huonoimmin sijoittuneet karsivat Divarin parhaimmin menestyneiden kanssa seuraavan kauden Finnish Tour paikoista.

Pool Finnish Tour pelaajat sijoitetaan muissa SBiL alaisissa kisoissa (SM-kilpailut) ihan kuten Mestispelaajatkin ennen, mutta vielä hieman aggressiivisemmalla tyylillä jossa esimerkiksi RG-listan 16 parasta sijoitetaan SM-kisoissa suoraan 32 Cupiin ja seuraavat 16 pelaamaan suoraan Cup paikasta. Finnish Tourilla pärjäämisellä on muitakin etuja kuten mahdollinen EM-karsintakisa.

Pool Finnish Tour pelaajat valitaan hakemusten perusteella jotka voi lähettää alla olevaan sähköpostiosoitteeseen. Valinnat suorittaa pelkästään Tourin asioita varten koottu tiimi ja valintakriteereinä toimivat nykyisen RG-listan lisäksi vanhat meriitit. Entisillä Mestispelaajilla on esimerkiksi varsin hyvä sauma päästä mukaan.

Vapaamuotoisen hakemuksen voi lähettää poolfinnishtour@gmail.com

Hakemuksien ensimmäinen deadline 20.6.2015 mennessä!

Keskustelupalstalla aiheesta:

http://keskustelu.biljardiverkko.fi/viewtopic.php?f=1&t=14530