Cappe vähintään pronssille junioreiden 10-pallossa!

24.7.2015

Sankt Johann im Pongau, Itävalta. Espoon Biljardikerhoa edustava Casper "Cappe" Matikainen on varmistanut itselleen vähintään pronssisen mitalin junioreiden 10-pallosta junioreiden EM-kisoista.

Casper Matikainen on varmistanut vähintään pronssimitalin 10-pallossa. Puolivälierissä nähtiin todellinen trilleri mikä ei myöskään tiennyt Casperin managerin kynsille hyvää. Tilanteessa 6-6 Itävallan Daniel Reschillä oli avaimet käsissään voittoon mutta helpohkon seiskan missaaminen avasi Casperille mahdollisuuden minkä hän käyttikin ja näin mitali varmistui. 

Casperin tie tähän mennessä 10-pallossa:

WQ Casper Matikainen - Sandro Kupper (Sveitsi) 7-3

32 Cup Casper Matikainen - Bjornar Tveraas (Norja) 7-0

16 Cup Casper Matikainen - Andreas Madsen (Tanska) 7-4

8 Cup Casper Matikainen - Daniel Resch (Itävalta) 7-6

Semifinaali Casper Matikainen - Vitaliy Patsura (Ukraina)

 

Semifinaali Ukrainan Patsuraa vastaan alkaa tänään klo 17.00 paikallista aikaa (klo 18.00 Suomen aikaa). Ottelun on nähtävissä Kozoomin maksullisesta Streamista.

http://www.kozoom.com/en/pool-billiard/

 

Koulupoikien sarjassa Ritz Biljardia edustava Nooa Oksala taisteli hienosti mutta taipui 16 Cupissa hiuksen hienosti jo Straight Pool mestaruuden voittaneelle Venäjän Fedor Gorstille lukemin 5-6. Nooa loppusijoitus siis jaettu 9.

Muiden Suomalaisten loppusijoitukset 10-pallossa:

Juniorit 

Jouka Oksala 17.

Joonas Vartia 33.

 

Koulupojat

Mikko Kuusniemi 17.

Arttu Herranen 33.

 

Myös joukkuepelit alkoivat eilen ja tuloksena oli valitettavasti tappiot molemmille joukkueille. Juniorijoukkue hävisi oman ottelunsa Valko-Venäjälle 1-2 ja koulupoikajoukkue Norjalle samoin 1-2 lukemin. Joukkuepelit jatkuvat 25.7.

 

Kisasivusto

http://europeanpoolchampionships.eu/