Tuuliina Panulalle Naisten RG1 voitto

28.9.2015

Lauantaina pelattiin naisten kauden ensimmäinen rg-kilpailu Tampereen Galaxissa. Naisten osallistumisinto on edelleen selkeässä nousussa. Viime kauden ensimmäisiin kilpailuihin osallistui 17, mikä oli jo hieno osallistujamäärä. Lauantain kisohin tuli jo 22 naista kisailemaan.

Viime kaudella Riikka Saarasen kahta RG-voittoa lukuun ottamatta kauden kaikissa kisoissa oli eri voittaja ja tämäkin kausi alkoi uudella voittajalla. Tuuliinan edellinen voitto oli vuodelta 2010.  Voittajien vaihtuvuus kertoo pelaajien tasaisesta tasosta, kisoissa kiertää kymmeniä naisia, jotka voivat hyvänä päivänä voitta kisat, se myöskin innostaa selkeästi enemmän pelaajia mukaan, kun kaikilla on mahdollisuus pärjätä ja naisissa ei enää ole ketään yli muiden, joka ns. harjaisi aina kaikki kisat.

Kilpailu pelattiin läpi tuttuun tyyliin tuplakaaviolla ja 8 cupilla. Kaikki pelit pelattiin 5:een voittoon.
Kahdeksan cupissa Riikka Saaranen , Emilia Leppänen  ja Tuuliina Panula kukin voittivat tiukkojen taistojen jälkeen pelinsä 5-4, Johanna Vartiaisen voittaessaan pelinsä 5-3.
Semifinaaleissa Vartiainen kohtasi Leppäsen ja eteni finaaliin 5-2 voitolla, toisessa semissä Panula voitti Saarasen 5-3.
Finaalissa Panula oli pirteämmällä pelipäällä ja voitti sen lukemin 5-1 ja ottaen samalla tosen rg voittonsa, ja vielä Tampereella joka on hänen entinen kotipaikkansa.

Kiitos Tampereelle hienoista kisapuitteista, hyvästä live streamista ja laadukkaasta tulospalvelusta.

1.
Panula, Tuuliina HyvBK

2.
Vartiainen, Johanna BCL

3.
Leppänen, Emilia JamPool
Saaranen, Riikka CCA

5.
Tiihonen, Tuija
Miettinen, Mira
Holtari, Elisa
Haapanen, Mari

9.
Viitala, Nita
Ruotsalainen, Jasmin
Salminen, Katja
Nieminen, Anne

13.
Tietäväinen, Emmi
Nisula, Mira
Moilanen, Jenny
Tiengtam, Nam Rotjana

17.
Korhonen, Moona
Pietilä, Anna Linda
Vainio, Hannaleena
Eklund, Tuula
Soininen, Tuija
Pitkänen, Reea