Petri Makkonen upeaan 9-pallon turnausvoittoon Tallinnassa

17.3.2019

Jos joku vielä epäili ennen tätä viikonloppua, että pärjääkö Petri Makkonen maailman huipputason pelaajia vastaan niin ne epäilykset katosivat eilen varmasti sen sileän tien. Makkonen pelasi todella upeasti Tallinnan Openissa ja nappasi turnausvoiton nimiinsä.

Matkallaan voittoon Makkonen voitti 32-cupissa ensin pari isäntämaan edustajaa. Rafig Adigazalov hävisi Makkoselle 7-9 ja Erki Erm sai tuta peräti 0-9 Makkosen käsittelyssä. Makkosen pelivarmuus oli tästä eteenpäin kohdallaan sillä 8-cupissa Makkonen kukisti yhden suursuosikin Skotlannin Jayson Shawn lukemin 9-7.

Semifinaalissa tahti jatkui Makkosen komennossa ja Englannin Mark Gray joutui taipumaan Makkoselle 9-6. Finaalissa kohtasivat Petri Makkonen ja Kreikan Alex Kazakis ja Makkonen ajoi aina päätyyn asti voittamalla finaalin 9-6. Todella upea turnausvoitto Petri Makkoselle joka pelaa kahden viikon päästä Gibraltarilla World Pool Mastersissa.

Muista suomalaisista myös Jani Siekkinen pelasi itsensä hienosti kahdeksan parhaan joukkoon ja Kim Laaksonen sekä Jere Virtaranta 16 parhaan joukkoon.

Suomalaiset TOP32 Tallinnan Openissa 2019:
1. Petri Makkonen
5. Jani Siekkinen
9. Kim Laaksonen
9. Jere Virtaranta

Tulokset: https://cuescore.com/tournament/DATEL+Tallinn+Open+2019/5029130