Suomen joukkue pelasi itsensä semifinaaliin asti WCOP:ssa

28.9.2014

World Cup of Pool turnaus (9-pallo) 23-28.2014 Lontoo Englanti. Mika Immonen ja Petri Makkonen kukisti hallitsevan mestarin 9-7.

Suomen joukkue Mika Immonen ja Petri Makkonen ovat selvittäneet tiensä neljän parhaan joukkoon World Cup of Pool turnauksessa Lontoossa. Suomi voitti puolivälieränsä hallitsevia mestareita, Filippiinien Dennis Orcolloa ja Lee Van Cortezaa vastaan lukemin 9-7. Molemmat joukkueet tuskailivat aloituslyöntiensä kanssa ja peli aaltoilikin suuntaan ja toiseen. Suomi oli jo 4-2 häviöllä nousten siitä 5-4 johtoon, mutta seuraavat kolme erää menivät filippiineille ja tilanne ja sitä myöten tilanne 5-7. Suomi ei tästä kuitenkaan hätkähtänyt vaan otti seuraavat neljä erää ja sitä kautta paikan huomisiin semifinaaleihin.

“Petrillä on varmasti turnauksen paras aloitus, mutta luulen että minäkin selvitin kuinka tällä pöydällä aloitetaan ja nyt molemmat aloitamme hyvin, mikä lupaa hyvää jatkoa ajatellen.” Sanoi Mika Immonen.

“Ei ole väliä kuka tulee vastaan Semifinaalissa, meidän pitää vaan pelata omaa peliämme. Mikäs tässä on pelatessa kun tunnelma on katossa, hyvä pöytä ja hyvä partneri.” totesi puolestaan Petri Makkonen.

Suomen vastustajaksi huomiseen semifinaalin ovat tarjolla joko USA:n Earl Strickland ja Shane van Boening tai Englannin A joukkue Darren Appleton ja Karl Boyes.

Semifinaalit alkavat Sunnuntaina klo 15.00.

Turnaussivu ja lisätietoa turnauksesta: http://www.matchroompool.com/