Senioreiden parimestaruudet jaettu

28.4.2015

MN40 sarjassa Vantaalla mestareiksi Tomi Ahonen ja Jouni Nykänen sekä Hyvinkäällä vanhempien seniorien mestareiksi Paavo Vaari ja Vesa Paasivirta

Senioreiden parimestaruudet ratkottiin 9-pallossa Lauantaina 25.4 Hyvinkäällä MN50/60 sarjassa sekä Vantaalla MN40 sarjassa.

Vantaalla vähäisestä parimäärästäkin huolimatta pelattiin hienot ja hyvätunnelmaiset kilpailut. Mestareiksi pelasivat koko päivän vakuuttavasti esiintyneet Lunan Tomi Ahonen ja Jouni Nykänen. Pelien tulokset 6-3, 6-0, 6-0, 7-3 ja finaali 7-2 eivät jätä epäselvyyttä etteikö oikeat miehet voittaneet. Hopealle hienosti Turkulaiset Kari Johansson ja Tommi Laine jotka uusivat viime vuotiset hopeamitalinsa.

Pronssille Shamrockin Marko Hartikainen ja Sami Perttunen sekä hieman yllättäenkin Janne Kettunen ja Tero Päivinen jotka voittivat häviäjien puolen mitalipelissä yleisessäkin sarjassa mitaleille päässeen parin Laakso/Sallinen.

Vanhempien seniorien sarjassa Hyvinkäällä oli parempi osanotto ja myös hienoisia yllätyksiä. Mestariparia Paavo Vaari ja Vesa Paasivirta voisi pitää hienoisena yllätyksenä vaikka pitkän linjan pelimiehiä ovatkin, mutta kuitenkin tälle Turku-Tampere yhdistelmälle kultaa 7-6 finaalitrillerissä jossa kaatuivat yhtenä ennakkosuosikeista kisaan lähteneet Juha Hyyryläinen ja Timo Siekkinen. 

Hyyryläinen ja Siekkinen olivat semifinaaleissa kaataneet toisen ennakkosuosikkiparin Aarno Kiveliön ja Antti Vastapuun joille siis pronssiset mitalit kaulaan. Toinen pronssimitalipari oli myös hieman yllätyksellinen kun Vaasalaiset Veikko Mäkinen ja Reijo Kohtala nappasivat hienosti kolmannen sijan.