Niko Viitala 8-pallon B-SM mestariksi!

4.4.2016

Galaxie Center Tampere. Keravalaista CCA:ta edustava Niko Viitala on voittanut 8-pallon B-SM tittelin. Finaalissa kaatui vahvaa kautta pelaava Mika Riikonen Hämeenlinnasta. Kisaan starttasi hienosti 122 pelaajaa.

Tampereelle kokoontui hienot 122 pelaajaa mittelemään 8-pallon B-SM tittelistä vuosimallia 2016. Sunnuntaille 32 Cupiin selvittivät tiensä monet mielenkiintoiset hahmot niin nuorista, paluuta tekevistä nuorista pelaajista, seniorimestareista kuin ihan oikeista dinosauruksistakin.

Välierissä varsinkin nähtiin dinoja kun Ismo Koso otti mittaa Mika Riikosesta ja Jouni Nykänen Niko Viitalasta. Armottoman taiston jälkeen molemmat matsit kääntyivät nuorukaisille luvuin 6-5 ja näin Finaaliin Mika Riikonen ja Niko Viitala.

Finaalissa sama tiukka linja jatkui ja myös siinä mentiin kontraan asti jossa Niko Viitala oli lopulta etevämpi ja kuittasi B-SM tittelin luvuin 6-5.

Tulokset 32 parasta:

 

 
1. Viitala, Niko
 
2. Riikonen, Mika

 
3. Nykänen, Jouni
Koso, Ismo

 
5. Riipinen, Tuomas
Kalliomaa, Samuel
Kolehmainen, Kai
Mahnala, Kristian

 
9. Kytömaa, Juho
Paalasmaa, Jani
Keskinen, Kauko
Järvinen, Antti
Kauppinen, Mikko
Honkanen, Lari
Pöyhönen, Aki
Wiss, Janne

 
17. Oksala, Nooa
Kiiski, Kimmo
Nybacka, Jani
Toivonen, Jyri
Wikström, Ben
Ojala, Seppo
Vartia, Joonas
Rasmussen, Timo
Mäkelä, Jari
Timonen, Antti
Haapasaari, Jussi
Pulkkinen, Petri
Hammais, Eero
Rantanen, Antti
Laaksonen, Juha
Kurppa, Matias

 

Kiitokset Tampereelle Galaxieen kisajärjestelyistä, Tampere on mainio paikka isoille kisoille! Kiitokset kaikille pelaajille hienosta kisoista ja onnittelut menestyneille.

Marko Hartikainen

Pool lajipäällikkö