Poolin kilpailukausi alkaa

12.8.2018

Tuleva poolkausi tuo tullessaan taas useita kymmeniä Ranking- ja SM-kilpailuja eri sarjoissa. Elokuun viimeisenä viikonloppuna alkaa rankingkilpailut viidellä eri paikkakunnalla, kun "divarit" aloittavat tositoiminnan. Sitä ennen Naiset aloittavat jo tulevana viikonloppuna B-mestaruuden merkeissä.

Naisten B-mestaruus pelataan lauantaina 18.8.2018 Helsingin Baribalissa. Lisätietoja kilpailuista keskustelupalstalla. SBIL poolkilpailujen ilmoittautuminen on siirtynyt nyt kokonaan biljardi.org kilpailuvetojärjestelmään --> https://www.biljardi.org/ilmoittautuminen/.

Lue lisää uusista ilmoittautumisohjeista: http://www.sbil.fi/?x118281=6569860

Valtaosa kauden pelaajista pääsee aloittamaan kilpailukautensa elokuun viimeisenä viikonloppuna. Seniorit puolestaan aloittavat toiminnan syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna. Ja kaikkein vaativin sarja, Finnish Pool Tour aloittaa oman rupeamansa syyskuun toisena viikonloppuna Tampereelta. Koko kilpailukalenteri nähtävillä osoitteessa:
http://pool.sbil.fi/kilpailutoiminta/kilpailukalenteri/

Uusi kausi tuo tulleessaan myös päivitetyt kilpailuohjekirjat. Yleisten poolkilpailujen lisäksi kilpailuohjekirjat on erikseen niin naisille, senioreille kuin junioreille. Lisäksi on syytä tutustua kaikkien lajien yleiseen kilpailuohjekirjaan. Näihin voi perehtyä SBIL:n kilpailutoiminnan sivustolla.

FPT pelaajat kaudelle 2018-19 vahvistetaan lähiaikoina. (lue lisää)

Kaikki tiedustelut koskien uutta kautta voi esittää liiton toiminnanjohtajalle tai poolin lajijaostolle.

Älkääkä unohtako ensi talven Tupla SM-tapahtumaa Vaasassa. Tapahtumaan ilmoittautuminen päättyy jo 31.8.2018.

Oikein hyvää uutta alkavaa kautta kaikille!