Karan kilpailukausi 2019-20 on päättynyt

20.4.2020

Karan kilpailukausi on keskeytetty koronapandemian vuoksi. Kauden viimeinen RG-kilpailu jää pelaamatta ja vuoden 2020 SM-kilpailu järjestetään syyskauden aikana.

Valitettavasti koronatilanne jatkuu, eikä ole tietoa siitä, milloin rajoitukset loppuvat. Tämän takia karan kilpailukausi 2019-2020 on keskeytetty. SM-kilpailu 2020 tullaan järjestetään syyskauden aikana.

Ensi kauden (2020-2021) kilpailukalenteri on suunniittelun alla, ottaen huomioon myös pelaajien ehdotuksia ja kokemuksia aiemmilta kausilta.

Karan kilpailukalenterin kokoaminen on aina ollut haasteellista, koska tavoitteena on käyttää kilpailuissa päiviä jolloin ei olisi muiden lajien kilpailuja. Tämä ei kuitenkaan ole useinkaan kovin mahdollista, ja tämän takia ensi kaudella pyrimme järjestämään kilpailut aina säännöllisesti kuukauden välein - yhteensä kuusi rankingkilpailua ja SM-kilpailut (henkilökohtaiset ja pari SM)

Näiden kilpaluiden lisäksi kalenteriin tullaan laittamaan päivät kolmelle open kilpailulle joiden järjestämisen ajankohta sopii Espoon Biljardikerholle. Vaihtoehtoisesti pelipaikkana voi olla myös joku muukin, jos löytyy yksikin karapöytä open kisojen järjestämistä varten.

Open-kilpailut pelataan luultavasti kaikki asoituskilpailuina viime kauden kokemuksien perusteella. Tämä ei tarkoita, ettemmekö voisi järjestää kisoja myös muilla tavoilla, kaikki riippuu pelaajien ja erityisesti uusien kiinnostuksesta.

Terveisin,
SBIL Karajaosto ja SBIL hallituksen puolesta.
Paul Figueroa & Joni Ahola