Mapon Finnish Pool Tourin pääyhteistyökumppaniksi

5.8.2020

Yhteistyökumppanuuden myötä Tour on nimeltään Mapon Finnish Pool Tour. Sopimuksen kesto on aluksi yksivuotinen. Mapon tarjoaa jokaiselle sopivia ratkaisuja paikannukseen ja työajan seurantaan. Yksityisistä yrityksiin.

”Olen erittäin innoissani tästä sopimuksesta”, toteaa poolin lajipäällikkö Marko Muukka. ”Yhteistyö mahdollistaa osaltaan Tourin näkyvyyden kasvattamisen ja kehittämisen. Tästä hyötyy koko laji ja myös pelaajat sitä kautta. Kiitos Maponille ja toivottavasti voimme jatkaa yhteistyötä myös ensimmäisen kauden jälkeen”.

Mapon Finnish Pool Tour sisältää neljä varsinaista osakilpailua. Lisäksi 5.-6.9. pelataan extrakilpailu, joka korvaa viime kaudella peruuntuneen osakilpailun. Mapon yhteistyösopimuksen lisäksi alkavaan kauteen lähdetään mukavista asetelmista. Suomen Biljardiliitto tukee kaikkia osakilpailuvoittajia EuroTour kuluihin liittyen. Suomen Biljardimyynti antaa jokaiseen osakilpailuun lahjakortin (arvo 300,00 eur). Osakilpailuiden semifinaalin ja finaalin livestriimausta on tarkoitus monipuolistaa. Lisäksi tavoitteena toteuttaa yksi TV-tuotanto kauden aikana.

Toivottavasti korona pysyy kurissa ja voimme toteuttaa mahdollisimman ehjän kauden.

 

Facebook: www.facebook.com/finnishtour

Instagram: @FinnishPoolTour

 

Lisätietoja,

 

Marko Muukka

Pool lajipäällikkö

marko.muukka@gmail.com

+35850 3433309