Karan uusi kilpailukausi alkaa elokuussa

27.7.2020

Karan kilpailutoiminta jatkuu edelleen Espoossa ja kauden 2020-21 aikana tullaan pelaamaan kuusi mestaruussarjan RG-kilpailua, neljä avointa tasoituskilpailua sekä SM-kilpailut. Tutustu uuteen kilpailukalenteriin ja päivitettyyn kilpailuohjekirjaan:
https://www.sbil.fi/kara/kilpailutoiminta/

Karan kilpailuilmoittautumiset ja kilpailukutsut siirtyvät kauden 2020-21 aikana myös Biljardi.org tulospalveluun. Pelaajien joilla ei vielä ole Biljardi.org käyttäjätunnusta, kannattaa tutustua ja rekisteröityä:

Biljardi.org tunnuspyyntö lähetetään sähköpostilla osoitteeseen info@biljardi.org.
Mainitse sähköpostissa koko nimesi, paikkakuntasi, seurasi ja puhelinnumerosi sekä sportti-ID:si, jos sinulla on tai on ollut SBiL:n kilpailulisenssi (eli olet rekisteröitynyt Suomisporttiin). Sportti-ID:n saa selville kirjautumalla lisenssijärjestelmään https://www.suomisport.fi/. Käsittelyn jälkeen saat sähköpostitse ohjeet kirjautumiseen Biljardi.org-palveluun.

Biljardi.org tulee jatkossa korvaamaan SBIL:n keskustelupalstan osalta kilpailukutsut ja ilmoittautumiset. Biljardi.org pystyy tarkistamaan Suomisportin tietokannasta automaattisesti pelaajien lisenssitiedot. Kilpailunvetäjät saavat omat kilpailukohtaiset tunnuksensa ilmoittautumisien hallintaa varten. Seuraa tähän asiaan liittyviä lisätiedotteita elokuun aikana.

Biljardi.org tulee myöhemmin tarjoamaan myös rankinglistat ja lopputulokset, vaikka varsinainen tulospalvelu ei vielä ole saatavilla karan osalta kauden 2020-21 aikana. Biljardi.org ja Suomisport yhdessä mahdollistavat myös osallistumismaksujen ennakkomaksamisen suoraan SBIL:n tilille ja tämä otetaan käyttöön kauden 2020-21 aikana. Nämä muutokset astuvat voimaan kauden aikana ja tiedotetaan tarkemmin lisää.