Kaisan henkilökohtainen SM ja Joukkue SM yhdessä

26.8.2020

Viime keväänä koronan vuoksi syyskaudelle siirtynyt kaisan SM-kilpailu pelataan Helsingissä Puh.veli-klubin ja Helsingin Biljardikerhon järjestämänä 12.-13.9.2020. Tiukan kilpailukalenterin vuoksi saman kilpailun yhteydessä järjestetään poikkeuksellisesti myös Joukkue SM joka olisi muuten jäänyt koko vuoden aikana pelaamatta.

Kaisan SM-kilpailun osallistumismaksu on totutusti 50€/hlö. Joukkueilla ei sen sijaan ole erillistä osallistumismaksua. Ennen SM-kilpailun arvontaa on oltava nimettynä ketkä kolme saman seuran jäsentä muodostavat joukkueen.

SM-kilpailuun sijoitetaan pelaajat kauden 2019-20 lopullisen RG-listan mukaisesti eli osallistuvista pelaajista 1-12 sijoitetaan suoraan kolmannelle kierrokselle ja sijat 13-24 toiselle kierrokselle tasaisin välein. Joukkuekilpailun näkökulmasta saman joukkueen pelaajatkin voivat kohdata toisensa missä kohtaa kilpailua tahansa.

Tämän vuoden SM-kilpailusta ei jaeta RG-pisteitä ja kilpailu pelataan "talofinaaleista" poiketen loppuun asti samana viikonloppuna mikä tarkoittaa, että pronssejakin jaetaan vain yksi. Joukkuekilpailun sijoitukset ratkeaa lopullisen tulosluettelon perusteella (yhteenlasketut voitot & pisteet) ja kolmelle parhaalle joukkueelle SM-mitalit.

Ilmoittautuminen henkilökohtaiseen SM-kilpailuun tapahtuu biljardi.org tai keskustelupalstan kautta (kun kilpailukutsu julkistettu) ja ennen arvontaa on myös nimettävä ketkä kolme saman seuran jäsentä muodostavat joukkueen. Nämä joukkueet nimetään keskustelupalstalle, niitä ei pysty nimeämään biljardi.org:iin.

Terveisin,
Kaisajaosto