Kaisa RG1 Puhveliturnauksen ilmoittautuminen käynnissä. Mahdollista myös biljardi.org tulospalvelun kautta.

4.8.2020

Kaisan kilpailuilmoittautuminen mahdollista nyt myös Biljardi.org tulospalvelun kautta. Pelaajien joilla ei vielä ole Biljardi.org käyttäjätunnusta, kannattaa tutustua ja rekisteröityä:

Biljardi.org tunnuspyyntö lähetetään sähköpostilla osoitteeseen info@biljardi.org.
Mainitse sähköpostissa koko nimesi, paikkakuntasi, seurasi ja puhelinnumerosi sekä sportti-ID:si, jos sinulla on tai on ollut SBiL:n kilpailulisenssi (eli olet rekisteröitynyt Suomisporttiin). Sportti-ID:n saa selville kirjautumalla lisenssijärjestelmään https://www.suomisport.fi/. Käsittelyn jälkeen saat sähköpostitse ohjeet kirjautumiseen Biljardi.org-palveluun.

Biljardi.org tulee jatkossa korvaamaan SBIL:n keskustelupalstan osalta kilpailukutsut ja ilmoittautumiset. Biljardi.org pystyy tarkistamaan Suomisportin tietokannasta automaattisesti pelaajien lisenssitiedot. Kilpailunvetäjät saavat omat kilpailukohtaiset tunnuksensa ilmoittautumisien hallintaa varten. Kilpailuihin keskustelupalstan ja puhelimen/sähköpostin välityksellä ilmoittautuneet pystytään tässä vaiheessa vielä lisäämään biljardi.org ilmoittautumislistalle manuaalisesti, mutta tulevaisuudessa kaikki ilmoittautumiset tehdään vain biljardi.org kautta osoitteesta: https://www.biljardi.org/ilmoittautuminen/

Kilpailujärjestäjiin ollaan erikseen yhteydessä näistä muutoksista kauden aikana.

Kaisa RG1 Puhveliturnaus keskustelupalstalla
Kaisa RG1 Puhveliturnaus ilmoittautumislista biljardi.org