Kaisa kilpailutoiminta keskeytynyt ainakin 31.5.2020 asti

20.4.2020

Kaisajaosto ja SBiL hallitus on pohtinut koronapandemian vaikutuksia loppukauden kilpailuihin. SBiL on päättänyt keskeyttää kilpailutoiminnan 31.5.asti. SBiL hallituksen linjaus on kuitenkin, että lajijaostot voivat tehdä päätökset oman lajinsa kauden jatkamisen osalta kesäkuusta eteenpäin, kunhan noudatetaan hallituksen asettamia kokoontumisrajoituksia.

Seuraavat kilpailut jouduttiin perumaan alkuperäisenä ajankohtanaan:

Kaisa rg 14 Red Ball Open, Kouvola
Kaisa Naiset SM-kilpailu
Kaisa rg 15 Aprillikilpailu, Tornio
Kaisa yleinen SM-kilpailu, Helsinki
Kaisa rg 16 Anjalankoskiturnaus, Inkeroinen
Kaisa pari-SM, Oulu

Olemme päätyneet siihen ratkaisuun, että voimme jatkaa kautta kesäkuulle, koska kausilisenssi on voimassa 30.6.2020 asti.

SM-kilpailuja ei enää kesäkuussa järjestetä, mutta mikäli kokoontumisrajoitukset sallivat, niin loput rg-kilpailut voidaan pelata kesäkuun aikana, mikäli kilpailunjärjestäjät haluavat ne järjestää.

Mahdollisia viikonloppuja olisivat:
6.-7.6. (Red Ball Open?)
13.-14.6. (Aprillikilpailu?)
27.-28.6. (Anjalankoski-turnaus?)

Kausi 2019-2020 päättyy rg-pisteiden osalta viimeistään 28.6. ja kausistipendit jaetaan sen hetken rg-listan mukaisesti. Mikäli toukokuun aikana selviää, että tapahtumien järjestäminen on kesäkuussakin kiellettyä, voimme päättää kauden virallisesti jo aiemmin.

Kaikille SM-kilpailuille ei valitettavasti löydy syksyn kalenterista tilaa, joten näillä näkymin ainakin pari-SM jää tältä vuodelta pelaamatta. Henkilökohtaiset SM-kilpailut (yleinen sarja ja naiset) voidaan yrittää siirtää syksylle, mutta ainakin yleisen SM-kilpailun osalta se vaatinee kalenterin uudelleen järjestelyä ja mahdollisesti joukkue-SM kilpailun väliin jättämistä.

Mikäli yleisen sarjan SM-kilpailu siirretään syksylle, menee sen sijoittamiset kauden 2019-2020 lopullisen rg-listan mukaisesti, mutta siitä kertyvät rg-pisteet lasketaan kauden 2020-2021 listalle.

Kaisajaosto seuraa tilanteen kehittymistä tarkasti ja tiedottaa asioista aina mahdollisimman pian. Mahdolliset muutokset ylläolevaan ovat vielä mahdollisia.

Kaisajaoston ja SBiL hallituksen puolesta,
Tuomas Komi
Kaisa lajipäällikkö
SBiL varapuheenjohtaja