Joulukuun pelaaja Kim Laaksonen

23.1.2014


Kim Laaksonen on valittu liiton joulukuun pelaajaksi poolin mestaruussarjan ja Antti Saari Eliittikilpailujen voittojen perusteella.

1. Joulukuussa otit voitot poolin Supermestis ja kaisan Antti Saari kilpailuista. Mitä jäi päällimmäiseksi mieleen kummastakin kisasta?

- No päällimmäiseksihän jäi mieleen että miten se oli mahdollista että peli tuntui niin hyvältä kummassakin turnauksessa verrattuna treenin määrään viime aikoina. Loistava oli fiilis kahden viikonlopun jälkeen, ei voi muuta sanoa!  

2. Olet muuten kilpailut syyskauden aikana säästeliäästi, mistä syystä?

- Tosiaan kisa motivaatio on ollut hieman kadoksissa koska muutenkin olen ollut hieman "yössä" kun olen treenaillut ja muutenkin ajatukset hieman muualla. Mutta kyllä se tästä taas lähtee. 

3. Pystyt pelaamaan huipputasolla useita eri lajeja, miten lajista toiseen vaihtaminen sujuu vaikka samana päivänä?

- No kaisaa ja poolia on nyt niin paljon tullut pelailtua tässä vuosien varrella että niihin on löytyny ne ns. "Omat rutiinit" joita pöydällä sitten aina toteuttaa. Toki kaisan pelailu vie vähän herkkyyttä pois poolista. Snookkeria en treenaa juuri ollenkaan joten siksi se varmaan sujuu hyvin aina silloin tällöin kun ei ole kuuppa täynnä koko peliä. 

4. Mikä laji kiinnostaa nykyisin eniten, miksi? 

- Tästä varmaan johtuu hieman myös tämä minun "tauko" kun ei ole oikein osannut valita sitä yhtä lajia mihin pelkästään panostaisi, kun kaikki pelit tuntuu yhtä mukavilta tällä hetkellä. Luulen että pitkän päälle se pooli tulee olemaan se oikea laji minulle.

5. Olet juuri aloittanut armeijan Säkylässä. Miltä intti tuntuu muutaman päivän tutustumisen jälkeen?

- Olihan tämä jo jonkin verran tuttu entuudestaan kun 2 vuotta sitten olin kaksi viikkoa upinniemessä kunnes sain lykkäystä. Hauskaahan täällä on useasti mutta toki sitä tunnetta kun 6:00 huudetaan "komppaniassa herätys" en viitsi edes kuvailla tähän haastatteluun! Haluaisin vielä lopuksi kiittää Pocket bar&billiards:ia joka mahdollistaa harjoitteluni hyvissä olosuhteissa ja myös suomen biljardimyyntiä apuani kohtaan pelivälineissä. Hyvää uutta vuotta kaikille!