Casper Matikainen on valittu toukokuun pelaajaksi

13.6.2019

Casper Matikainen. Kuva: EPBF/DK
Casper Matikainen. Kuva: EPBF/DK

EBK:n pelaaja Casper Matikainen saavutti kolme EM mitalia Italiassa käydyissä kilpailuissa. Hopeaa yleisen sarjan 10-pallossa sekä pronssimitalit U23 sarjan 8- ja 9-pallossa.

1. Mitä muistoja sinulle jäi päällimmäisenä mieleen Italian EM kisoista?

- Kisoista jäi todella hyvä fiilis! Pelit kulki kivasti ja tiimihenki oli tosi hyvä.

 

2. Osasitko odottaa tällaista menestystä, vai tuliko mitalit yllätyksenä?

- Luotan kyllä omiin taitoihini mutta en ajatellut miesten sarjassa pärjääväni ehkä ihan noin hyvin ekalla kerralla mutta peli vaan tuntu tosi hyvältä ja aloitus oli hyvä niin mikä vaan on mahdollista.

 

3. Yleisen sarjan EM finaali oli varmasti ainutlaatuinen kokemus ja johdit sitä jo 3-0. Mitä tekisit nyt jälkeenpäin ajateltuna finaalissa toisin?

- Mulla katosi aloituslyönti kokonaan mikä oli ollut minun vahvuus aikaisemmissa peleissä, en ehkä tiedä mitä tekisin toisin koska isojen kisojen finaaleihin tarvitsee kokemusta ja ensi kerralla olen taas valmiimpi.

 

4. Olet kulkenut tien nuorisotalopelaajasta Euroopan huipulle. Mitkä ovat olleet avainasiat kehitykseen?

- Harjoittelu tottakai ja sitten motivaatio on pysynyt lähes aina tosi korkealla ja kiinnostus lajiin on ollut kohillaan.

 

5. Mikä on seuraavaksi tähtäimesi biljardiuralla?

- Seuraavana yritän löytää yhteistyökumppaneita/sponsoreita jotta saisin edes mahdollisuuden yrittää täyttää unelmani ja tulla maailman parhaaksi pelaajaksi.