Marraskuun pelaaja Kim Laaksonen

11.12.2017

Kim Laaksonen
Kim Laaksonen

Kim Laaksonen (ABTku) on valittu liiton marraskuun pelaajaksi. Tämä ei ole ihme, kun katsoo Laaksosen kuukauden aikana saavuttamia kilpailutuloksia; FPT voitto (jo viides peräkkäinen), pari SM kultaa yhdessä Casper Matikaisen kanssa, kaisan Kultakellokilpailun kolmas sija sekä hyvä sijoitus 17. poolin Euro Tour osakilpailussa Italiassa. Laaksonen on ehdottomasti Suomen biljardin kuumin nimi tällä hetkellä.

1. Taas FPT voitto, joka on jo viides peräkkäinen, mistä dominointi johtuu?

- Iso treenimäärä viikottain on alkanut tuottaa tulosta, tai itse huomannut että ainakin B peli on huomattavasti noussut. En käy enään oikeestaan yhtään viikkokisoissa tai missään muissakaan pikkukisoissa, niin jotenkin sitä lähtee aina hyvällä innolla kun on kunnolliset kisat.

 

2. Oletko ylittänyt harjoittelussa / pelaamisessa jonkun erityisen kynnyksen, voidaanko puhua jo Ronnie O´Sullivan tyylisestä biljardinerokkuudesta?

- Haha no siihen äijään on ihan turha lähteä meikäläistä vertaamaan, kaukana ollaan vielä, mutta kyllä sitä jonkunlaisen kynnyksen on ylittänyt pienen ajan sisällä. Mentaalinen puoli ja asennoituminen pelaamiseen on parantunut.

 

3. Olet saavuttanut nopeasti paljon, mistä biljardissa haaveilet seuraavaksi ja miten siihen aiot päästä?

- No seuraavaksi koitetaan siirtää tää hyvä kisakunto ulkomaille, siellä ei oo vielä kauheesti menestystä tullut. En aio hirveästi mitään muuttaa, isompaa vaihdetta vaan silmään.

 

4. Seuraavaksi lienee tähtäin ulkomaille ja isoihin kisoihin?

- Kyllä, yritetään etsiä mahdollisimman paljon tukijoita jotta sinne pääsisi mahdollisimman paljon.

 

5. Olet ollut nyt jonkin aikaa biljardiammattilainen, mikä siinä on parasta ja mikä haastavinta?

- Parasta tietenkin se että saa tehdä sitä mistä eniten tykkää. Vaikeinta varmaan on se että nyt sen tiedostaa itse paljon paremmin että se on pelkästään tätä, ja kaikki riippuu omasta pärjäämisestä/tekemisestä. Ennen se oli vaan kisoissa käymistä vähän rennommalla otteella, nyt se on mun työ ja kaikki riippuu siitä.

 

Lopuksi haluaisin vielä isosti kiittää tämän kauden tukijoita ja sponsoreita, ilman teitä tämä ei olisi mahdollista!

 

A-Kiinteistöcontrol 

LCL-Engineering Oy

Turun Kone-Rent Oy

Suomen Biljardimyynti

TaomTips

Johacon Oy LKV

Kaiku HR Turku

Mediafellows

 

ja tietenkin kotisali AuraBiljardi! 

 

Rauhallista Joulua kaikille!