Helmikuun pelaaja Marko Rautiainen

25.6.2013

Marko Rautiainen
Marko Rautiainen

Liiton helmikuun pelaajaksi on valittu Marko Rautiainen (Players Jyväskylä), joka voitti helmikuun aikana Free Pyramidin SM kilpailun sekä pyramidin rankingkilpailun. Tammikuussa Rautiainen voitti myös pyramidin Pari SM kultaa yhdessä Petri Pohjolan kanssa.

1. Olet nyt saanut pyramidista hyvin kiinni, sillä olet voittanut tämän vuoden kaikki kolme kilpailua. Mistä hyvä alkuvuoden kunto?

- Vaikea sanoa mutta ehkä siitä kun pelaaminen on tuntunut pienen tauon jälkeen taas mukavalta niin se näkyy tuloksissakin. Ei se harjoittelu ainakaan ole, koska Jyväskylässä en ole koskaan pyramidia pelaillut edes harjoittelumielessä muistaakseni kuin kerran.

2. Pelaat myös kaisaa, kumpi laji on sinulle sopivampi ja miksi?

- Kaisa on tottakai peli mitä osaan paremmin, mutta pyramidi kiehtoo koska siinä on PALJON mitä voi oppia.

3. Huhtikuussa on kaisan MM kilpailu, jossa olet mukana puolustavana mestarina. Mitä mietteitä siitä?

- Edelliset kisat oli hieno tapahtuma ja on mukava taas osallistua uudestaan karkeloihin ja kyllähän se pärjääminen niissä jälleen kiinnostaisi.

4. Kuka on pyramidissa pahin vastustajasi, miksi?

- Kyllähän tämän maan yksinvaltias on Petri Pohjola ja sen tietänee kaikki ketkä peliä on vuosien varrella seurannut mutta Petrin jälkeen on tasaisempaa ja ehkäpä Nykäsen Juho näistä pahimpana nousee mieleen.

5. Osallistutko kaisan vai pyramidin SM-alkukilpailuun, vai molempiin?

- Todennäköisesti molempiin...aika näyttää..... :)