Joulukuun pelaaja Nooa Oksala, Ritz Club

29.1.2015

Nooa Oksala
Nooa Oksala

Nooa Oksala on valittu liiton joulukuun pelaajaksi. Nuori Nooa Oksala sijoittui joulukuussa pelatuissa avoimissa kilpailuissa hienosti kärkisijoille ja on viime aikoina esittänyt kehittyviä otteita poolbiljardissa.

1. Olet kehittynyt muutamassa vuodessa paljon, mitä aloittelevan nuoren pitää tehdä jos haluaa tulla hyväksi pelaajaksi?

- Aluksi treenaaminen on tärkeää. Mutta suosittelen käymään myös säännöllisesti kisoissa, koska siellä näkyvät oma kehittyminen ja oma taso muihin pelaajiin

2. Millaista on nykyinen harjoittelusi, kiinnitätkö siinä johonkin erityisesti huomiota?

- Treenaan noin 3-5 kertaa viikossa 3-5 tuntia kerralla. Treeneissä koitan keskittyä kisoissa huomaamiini heikkouksiin tai asioihin jotka tarvitsevat lisää treeniä.

3. Kuinka usein kilpailet ja miten valmistaudut kisapeliin?

- Käyn kerran viikossa viikkokisoissa ja viikonloppuisin on usein jotkut isommat kisat. Kisoihin en valmistaudu mitenkään erityisesti yritän pitää hyvän fiiliksen yllä ja luottaa omaan tekemiseeni.

4. Onko sinulla poolbiljardissa esikuvia, jos niin ketkä?

- Esikuvia minulla ovat varmaankin Shane van Boening ja Mika Immonen

5. Minkälaisia tavoitteita sinulla on biljardissa?

- Tällä kaudella pyrin pärjäämään tasaisesti mestiksessä ja SM kisoissa. Junioreiden EM kisoissa tavoite olisi henkilökohtainen mitali, mitä kirkkaampi sen parempi! Pidemmän tähtäimen tavoite on voittaa 9 pallon MM kisat, mutta siihen tavoitteeseen on vielä pitkä matka!