SBiL syyskokous 22.11.2021 klo 18

Markku Ryytty
5.11.2021

Liiton sääntömääräinen syyskokous pidetään maanantaina 22.11.2021 klo 18 Sporttitalo, Valimotie 10, 00380 Helsinki

Suomen Biljardiliitto ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään maanantaina 22.11.2021 klo 18 alkaen Sporttitalolla, osoitteessa Valimotie 10, 00380 Helsinki.

Liitteet:

Kokouskutsu, esityslista ja valtakirja

Toimintasuunnitelma 2022

Talousarvio 2022

SBiL toimintasääntömuutos

SBiL kurinpitosääntömuutos

Olympiakomitea yhteinen kurinpito

Esityslistalla on sääntömääräisten asioiden lisäksi liiton toimintasääntöjen sekä kurinpitomääräysten muuttaminen. Molempien muutosten taustalla on Biljardiliiton liittyminen mukaan, muiden Suomen urheilujärjestöjen kanssa, yhteiseen kurinpitolautakuntaan. Tämä vakavan epäasiallisen käytöksen ja vakavan eettisten rikkomusten kurinpitolautakunta käsittelee muita kuin kunkin liiton omiin sääntöihin liittyviä tapauksia. Tästä on Suomen Olympiakomitean viime keväänä hyväksytyt säännöt liitteenä.

Liiton toimintasääntöihin tehdään samalla muutama muu käytännön muutos. Nämä muutokset on mainittu liitteissä.

Myös Biljardiliiton kurinpitomääräysten osalta lisätään tuo yhteinen kurinpitolautakunta sekä se, että Biljardiliitto on myös mukana urheilun yhteisissä antidopingmääräyksissä. Nämä muutokset mainittu myös liitteessä.

Lisäykset on tehty dokumentteihin lihavoituina ja poistettavat yliviivattuina.

Tällä hetkellä voimassa olevat liiton toimintasäännöt ovat liiton sivulla täällä https://www.sbil.fi/liitto/liiton-toimintasaannot/ ja kurinpitomääräykset täällä https://www.sbil.fi/liitto/kurinpitomaaraykset/

Syyskokouksen etäosallistuminen on mahdollista samoin kuin oli esim. tämän vuoden kevätkokoukseenkin. Mikäli liiton jäsenseura haluaa osallistua syyskokoukseen etänä, siitä on ilmoitettava liittoon allekirjoittaneelle viimeistään maanantaina 22.11.2021 klo 12:00 mennessä. Samassa yhteydessä pitää lähettää valtakirja. Etäyhteydestä lähetetään linkki valtakirjassa ilmoitetulle edustajalle.

Tervetuloa kokoukseen!

Hallitus