Kilpailutoiminta edelleen keskeytyksissä

28.4.2021

Koronavirus on osoittanut hieman laantumisen merkkejä Suomessa. Rajoitusten osalta tilannetta seurataan toukokuussa päivä/viikkotasolla ja mikäli niihin tulee helpotuksia, liitolla on valmiuksia tehdä päätöksiä toiminnan jatkamisesta.

Kilpailutoiminta on ollut keskeytyksissä koko alkuvuoden ajan. Koronaviruksen Ilmaantuvuusluvut ovat tällä hetkellä onneksi laskusuunnassa, joten toivottavasti viranomaiset purkavat rajoituksia vielä kevään aikana. Rajoitukset ja ohjeet saattavat muuttua nopeastikin, toivottavasti parempaan suuntaan.

Liiton hallitus päätti, ettei tehdä nyt koko toukokuun ajalle kilpailujen pitämistä edelleen keskeytettynä, vaan seurataan tilannetta päivä/viikkotasolla ja katsotaan asiaa tarkemmin seuraavan kerran viimeistään toukokuun puolen välin aikoihin. Tarvittaessa liitossa tehdään päätöksiä muuttuneiden rajoitusten mukaisesti.

Pool FPT kilpailu Hyvinkäällä

Poikkeuksena kilpailutauon jatkumisen osalta on toukokuun puolessa välissä pelattava Mapon Finnish Pool Tourin osakilpailu. Kilpailu pelataan Hyvinkäällä, tarvittaessa erityisjärjestelyin yksityistilaisuutena. Tämä tarkoittaa sitä, että kilpailupaikalle (biljardisali Musta Kasi) pääsevät ainoastaan kilpailuun osallistuvat lisenssipelaajat, henkilökunta ja toimitsijat. Lauantain ottelut jaetaan tarpeen mukaan aamu- ja iltapäivä lohkoihin. Lisäksi pelaajat ovat salin tiloissa vain sen ajan, jonka tarvitsevat valmistautumiseen ja itse ottelun suorittamiseen. Semifinaali + finaali kuvataan ja ne tulevat suorana lähetyksenä ulos ISTV / RUUTU suoratoistopalveluista. Lisäksi jälkilähetykset Alfa TV:stä.