Mapon Finland Oy ja SBiL jatkavat yhteistyötä

8.2.2021

Mapon Finland Oy on Suomen Biljardiliitto ry:n alaisen poolsarjan pääyhteistyökumppani (Mapon Finnish Pool Tour) kaudella 2020 - 2021. Maponin ja dopingrikkomuksesta tuomitun biljardipelaaja Kim Laaksosen yhteistyösopimus päättyi jo 31.5.2020. 

Suomen Biljardiliitto on erittäin tyytyväinen yhteistyöhön Mapon Finland Oy:n kanssa. Liitto on erittäin harmissaan huippupelaajan syyllistyttyä dopingrikkomukseen. "Tämä on tietysti erityisen ikävää lajin kannalta asiasta syntyneen negatiivisen julkisuuden takia. Liitto on sitoutunut 100%:sti antidopingtyöhön eikä luonnollisestikaan hyväksy minkäänlaista kiellettyjen aineiden käyttöä. Jatkamme antidopingtyötä ja siitä on viestitettävä kaikille biljardikentällä toimiville vieläkin tarmokkaammin", toteaa poolbiljardin lajipäällikkö Marko Muukka.

 ” Sopimuksemme tosiaan loppui 31.5.2020 Kim Laaksosen kanssa ja tämän jälkeen tullut dopingtapaus on todella ikävä ja tuomittava asia. Asia tietenkin harmittaa vietävästi. SBiL:n kanssa jatkamme yhteistyötä. Haluamme omalta puolelta tehdä kaikkemme puhtaan urheilun puolesta ja samaa vaadimme kumppaneilta. Olisi kuitenkin väärin yhden urheilijan rikkeen takia lopettaa SBiL:n tukeminen. Nyt on käynnissä historiallisen vaikeat ajat nuorisotyössä, urheilussa ja liike-elämässä, emme käännä selkää biljardille. Yhdessä saadaan varmasti enemmän positiivisia asioita tulevaisuudessa”, toteaa Mapon Finland Oy:n Jani Asunmaa.