Kilpailutoiminnan keskeytys jatkuu helmikuun loppuun

28.1.2021

Kaikkien liiton biljardilajien osalta; kaisa, kara, pool, pyramidi ja snooker, jatketaan kilpailutoiminnan keskeytystä ainakin helmikuun loppuun saakka.

Koronavirus ei ole laantunut odotuksien mukaisesti vaan on jopa pahentunut joillakin paikkakunnilla. Tämän takia on vastuullista jatkaa tiukkoja rajoituksia ja jatkaa myös liiton kilpailujen keskeytystä. Loppukevään tilanteesta informoidaan viimeistään helmikuun lopulla.

Lajijaostot miettivät mitä tehdään peruutetuille kilpailuille, voidaanko niitä siirtää vai peruutetaanko kokonaan. Näistä informoidaan myöhemmin.

Suomen viranomaiset ovat kehottaneet kaikkia olemaan erityisen huolellisia, ettei virus pääsisi leviämään, siksi kaikkia annettuja ohjeita ja määräyksiä on noudatettava. Biljardisaleilla ja pelipaikoilla tulee tarkasti noudattaa kaikkia terveysturvallisuusohjeita, kuten kokoontumisrajoituksia, kasvomaskien käyttöä, käsihygieniaa jne. Mitä paremmin ja tehokkaammin näitä ohjeita noudatetaan, sitä nopeammin pääsemme taas takaisin normaalin toiminnan pariin.

Kärsivällisyyttä kaikille ja pysykää terveinä!