Päivitys koronatilanteeseen: 1.6.alkaen pelipaikat avautuvat ja kilpailutoiminta voi jatkua rajoitetusti

29.5.2020

Valtioneuvoston periaatepäätöksen mukaisesti urheilukilpailut ja -sarjat voidaan käynnistää 1.6.2020 alkaen erityisjärjestelyin, mikä mahdollistaa lajin- ja pelinomaisen harjoittelun käynnistämisen ulko- ja sisäliikuntapaikoilla. Harjoittelun / kilpailutoiminnan tulee tapahtua alle 50 hengen ryhmissä. Lisäksi tulee huolehtia erityisen hyvin hygieniasta sekä pitää yllä riittäviä turvavälejä viruksen leviämisen ehkäisemiseksi.

Biljardissa kilpailutoiminta jatkuu kesäkuun ajan kaisan osalta kahdella rankingkilpailulla (Kouvola ja Rovaniemi) sekä naisten SM kilpailulla Hyvinkäällä. Katso lisää täältä https://www.sbil.fi/kaisa/

Myös muita lajeja pääsee taas pelaamaan ja saleilla on jo tehty valmisteluita ensi maanantain turvallista lajiharrastamista varten. Hienoa, että biljardisalit pääsevät jälleen avaamaan ovensa! Käy pelaamassa ja auta biljardisalia taas jatkamaan toimintaansa!

Katso täältä Olympiakomitean viimeisin päivitys koronatilanteesta ja urheilutoiminnasta https://www.olympiakomitea.fi/2020/05/19/ajankohtaista-tietoa-koronavirustilanteen-vaikutuksesta-urheiluun/

Tiedoksi myös, että kevään Biljardilehteä ei toteutettu koronaviruksen takia. Vuoden ensimmäinen Biljardilehden numero tehdään kesän tai heti alkusyksyn aikana, kunhan ensi kauden aloitus ja kilpailukalenterit vähintään syksyn ajalle on saatu kaikissa lajeissa selville. Lehti postitetaan kaikille jäsenseuroille, kauden 2019-2020 lisenssin maksaneille pelaajille sekä muille lehtitilaajille.

Lajien nettisivut on yhdistetty liiton nettisivujen yhteyteen, eli lajien omista nettisivuista on luovuttu. Muissa lajeissa muutokset on jo tehty, vain snookerissa siirto on vielä kesken. Lajien sivuille pääset siis suoraan liiton nettisivulta https://www.sbil.fi/ klikkaamalla lajin nimeä sivun yläpalkista.