Tommi Lamminaho EPBF:n hallitukseen 1.1.2020

1.12.2019

kuva: EPBF
kuva: EPBF

SBiL:n hallituksen jäsen ja poolin lajipäällikkö Tommi Lamminaho on nimitetty Euroopan Poolbiljardin kattojärjestö EPBF:n hallitukseen. Kirkkonummelalainen Lamminaho jatkaa vielä SBiL:n luottamustehtävissä vuoden 2020 loppuun asti jonka jälkeen hän keskittyy kokonaan EPBF:n tehtäviin.

Paluu EPBF:n hallitukseen on ollut jo jonkin aikaa mielessäni. Kun otin vastaan uudestaan poolin lajipäällikkyyden vuonna 2016, asetin tavoitteeksi saada EM-kisat Suomeen ja tämä on nyt hyvää vauhtia toteutumassa ja alkaa olla minun aika siirtyä eteenpäin. Toivoisin että löydämme potentiaalisen seuraajan mahdollisimman nopeasti jotta voisin olla vielä apuna ensi vuoden ajan.

EPBF:n alkuperäinen tiedote.

EPBF extra board member:
The EPBF board did decide to take an extra board member into the EPBF board. It is with pleasure to welcome back Mr. Tommi Laminaho from Finland who was already an EPBF Board member from 2007 till 2011. Tommi will assist the EPBF Youth Sports Director with his tasks and of course will also assist the other board members with different tasks.


EPBF tiedotti myös muista ajankohtaisista asioista samalla, joista päällimmäisenä nousi esiin vuoden 2020 U19/U17 sekä senioreiden EM:t. Tähän asti peräkkäin samassa paikassa järjestetyille kisoille on ollut hankalaa löytää järjestäjää joten EPBF etsii nyt eri järjestäjiä näille kahdelle kilpailulle. Juniorit pelannevat heinäkuussa ja seniorit myöhemmin syksyllä, mahdollisesti loka-marraskuussa Turkin Antalyassa.

Vuonna 2020 miehet tulevat taistelemaan kolmissa MM-kilpailuissa kun kasipallon MM palaa kalenteriin vuosien poissaolon jälkeen. Kisapaikkana on kaavailtu Malesiaa mutta tämän isompaa tietoa ei vielä aiheesta ole. 10-pallon MM-kisat pelataan jälleen Las Vegasissa keväällä. Ysipallon osalta sopimus Qatarin kanssa on tullut päätökseen ja jatko on vielä toistaiseksi avoinna.