Valmennuskoulutusta Tampereella

23.1.2018

Tammikuun toinen viikonloppu oli Galaxie Centerissä jälleen täynnä biljardia

Galaxie United ry:n sekä Pirkanmaan Pool ry:n innokkaista kerholaisista koostunut ryhmä halusi lisää oppia, tietoja ja taitoja alkeiden opettamiseen, alkeiskurssien järjestämiseen, yleisesti harjoitusohjelmien luomiseen sekä tekniikan analysointiin. He kääntyivät tässä asiassa kouluttaja Heikki Aunion puoleen joka räätälöi kurssikokonaisuuden em. tarpeita ajatellen. Kaikki kurssille osallistuneet olivat keskittyneesti mukana koko intensiivisen viikonlopun ja saivat paljon työkaluja alkeiden ohjaamiseen sekä myös omaan harjoitteluunsa.

 

Kouluttaja Heikki Aunio -

"Tämä oli työntäyteinen viikonloppu, mutta saimme myös paljon aikaiseksi. Galaxie United:n Sami Räisänen oli minuun yhteydessä ja kertoi heidän haluavan hieman elävöittää ohjaus- sekä valmennustoimintaansa. Kävimme Samin kanssa läpi tärkeimmät kohdat missä he kaipaisivat lisää työkaluja ja näin pääsin suunnittelemaan heitä palvelevan kurssin. Tampereella on biljardiin liittyen aina erittäin miellyttävää käydä. Galaxiessa oli selkeästi ns. tekemisen meininki. Innokkaat ja aiheeseen sitoutuneet ihmiset, halu kehittyä ja viedä asioita eteenpäin, positiivinen ilmapiiri ja hyvät olosuhteet tekivät tästä myös näin kouluttajan silmin hyvinkin antoisan viikonlopun. Täällä on taitavia ihmisiä viemässä biljardia eteenpäin."

 

Galaxie United:n Sami Räisänen -

"Olemme aloittamassa alkeiskurssien pitämisen Galaxiessa ja huomasimme, että meillä on vain muutama jannu, jotka ovat alkeiskursseja vetäneet. Halusimme tarjota eväät kaikille halukkaille, joten toimimme tässä yhteistyössä Pirkanmaan Pool ry:n kanssa. Lisäksi toivoimme, että tuosta jäisi pelaajana työkaluja itsensä kehittämiseen.

Tapahtuma todellakin ylitti odotukset, kerkesimme kahdessa päivässä käymään läpi todella kattavasti niin lyönnin perusteet, tekniikan analysoimisen, tapahtuman järjestämisen, harjoitusohjelman luomisen ja paljon muuta."

 

”Koulutuksesta sai hyviä näkökulmia niin valmentamiseen, kuin oman pelin kehittämiseen” – Nico Granat 

 

Kurssilla opeteltiin alkeiskurssien järjestämisen ja harjoitusohjelmien tekemisen lisäksi lyöntitekniikan kuvaamista kameralla sekä analysointia valmennusohjelman avulla. Kurssin lopuksi osallistujat suorittivat Aunion kehittämän 10/10 -testin.