Nuorisotalo SM kisassa satakunta nuorta

6.11.2017


Tampereen Galaxie Centerissä pelatuissa nuorisotalokisoissa taas mukava tunnelma ja tiukkoja pelejä. Voittoihin Espoon Soukka sekä Turun Runosmäki ja Ilpoinen.

Yhteensä 28 joukkuetta osallistui 8-pallon nuorisotalojen SM kilpailuun 5.11.2017 Tampereen Galaxie Centerin biljardisalilla. Kaikki salin 20 pelipöytää oli käytössä kisan alkaessa kun pelattiin kolmessa eri sarjassa; 1999 ja myöhemmin syntyneiden sarja, 2002 sarja sekä tyttöjen sarja. Pelit etenivät sujuvasti ja pikku hiljaa jyvät alkoivat erottua akanoista.

Espoon Soukan nuorisotalo on menestynyt kautta aikojen hyvin, ja niin myös tällä kertaa 2002 sarjassa tuli hopeaa. Finaalissa Turun Runosmäki oli omaa luokkaansa ottaen selvän 3-0 voiton. SM pronssia saivat Nokian 8-Team sekä Keravan Tunnelin nuorisotalo.

1999 sarjassa Espoon Soukka korjasi tilanteen ottamalla kultaa kukistaen finaalissa helsinkiläisen Kannelmäen nuorisotalon niukasti 2-1. Finaali ratkesi jännittävien vaiheiden jälkeen niukasti espoolaisille. Semifinaalissa Soukka joutui pudottamaan naapurikaupunginosan Nöykkiön kirkkaammilta mitaleilta, tulos 3-0. Toisessa semissä Kannelmäki voitti niin ikään saman kaupungin joukkueen, Malminkartanon tuloksella 2-1.

Tyttöjen kilpailu oli täysin turkulaisten välinen kamppailu, sillä kaikki neljä joukkuetta olivat Aurajoen rannoilta. Finaaliin selvisivät Ilpoisen ja Varissuon joukkueet, josta Ilpoinen oli selkeästi parempi lopputuloksella 2-0.

Tulokset:

Sarja 2002 ja myöhemmin syntyneet:

1. Runosmäki, Turku

2. Soukka, Espoo

3. 8-Team, Nokia

3. Tunneli, Kerava

5. Helapuisto, Tampere

5. Pikku-Huopalahti, Helsinki

5. Nöykkiö, Espoo

5. Harjuniitty, Nokia

9. Lauste, Turku

9. Pakila, Helsinki

9. Elzu, Kerava

9. Munkkiniemi, Helsinki

 

Sarja 1999 ja myöhemmin syntyneet:

1. Soukka, Espoo

2. Kannelmäki, Helsinki

3. Nöykkiö, Espoo

3. Malminkartano, Helsinki

5. Lauste, Turku

5. Nuksu, Nokia

5. Varissuo, Turku

5. Snadi, Lempäälä

9. Hyvinkää

9. Helapuisto, Tampere

9. Martinlaakso, Vantaa

9. Kannisto, Vantaa

 

Sarja tytöt:

1. Ilpoinen, Turku

2. Varissuo, Turku

3. Lauste, Turku

3. Runosmäki, Turku

 

Kuvagalleria