Hollanti katkaisi Suomen haaveet mestaruuden uusimisesta

22.9.2013


Mika Immonen ja Petri Makkonen. Kuva: JP Parmentier / Matchroom Sport

World Cup of Pool, York Hall, Englanti, Lontoo. Suomi – Hollanti 4-9

Hollannin pelaajat  Niels Feijen & Nick Van den Berg olivat liian kova pala Mika Immoselle ja Petri Makkoselle WCOP semifinaalissa Lontoossa. Hollantilaiset ottivat ohjat käteen heti alussa mennen 1-4 johtoon. Immonen ja Makkonen pääsivät vielä tasoihin 4-4 mutta sen jälkeen hollantilaiset tekivät viisi peräkkäistä erää, tosin pienten epäröintien kautta. Samaan kohtaan myös suomalaisilla oli epäonnea, joka antoi vastustajalle mahdollisuuden jonka he käyttivät hyväkseen.  Ottelu päättyi Hollannin voittoon 9-4.

Näin Suomen pelaajien Mika Immosen ja Petri Makkosen mestaruuden uusiminen ei aivan onnistunut, mutta lähelle kuitenkin pääsivät maailman neljän parhaan parin joukkoon, joka oli erinomainen suoritus. Mika Immonen on jo maailman huippua, mutta tämä turnaus osoitti Petri Makkosen nousseen jälleen yhden askeleen lähemmäs maailman kärkeä.

Voittajajoukkueen Niels Feijen kommentoi ottelun jälkeen lyhyesti,

- Suomi oli vaikea voitettava, mutta tilanteesta 4-4 saimme pelin kulkemaan. Suomalaiset puolustavana mestarina pelasi hyvin. Olimme rentoutuneita ja tämä oli helpoin ottelu tähän asti. Teimme toisillemme helpot paikat ja olemme parantaneet peliä koko ajan ja haluamme pitää tämän yllä edelleen.

Lähde: www.matchroompool.com

Kilpailukaavio: