Biljardin seuravalmentajakurssi Taso I, Vantaa 22-23.4.2017

6.3.2017


Kevään ensimmäinen kurssi jouduttiin peruuttamaan vähäisen osallistujamäärän takia. Nyt yritetään uudestaan uudella päivämäärällä.

Seuravalmentajakurssin Taso I päivämäärät ovat:

1. jakso 22-23.4.2017
2. jakso 10-11.6.2017

Sitovat ilmoittautumiset 10.4.2017 mennessä. Kurssi järjestetään mikäli vähintään 5 henkilöä osallistuu, kurssille otetaan enintään 14 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Biljardin seuravalmentaja Taso I kurssi on uudistunut. Kurssilla opetellaan biljardin alkeiskurssien järjestämistä, yksilöpelaajien sekä ryhmien opettamista (aloittelijat, nuoret, perheet, kaveriporukat, yritystapahtumat ja jo hieman edistyneetkin pelaajat), harjoitustapahtumien järjestämistä kerhoissa/seuroissa niin yksilölle kuin ryhmälle. Käsittelemme myös valmentajana toimimista, harjoitusohjelmien tekemistä sekä tavoitteiden asettelua. Kurssilla käsitellään entistä enemmän lyöntitekniikkaan liittyviä kokonaisuuksia sekä paneudutaan tekniikan opettamiseen ja sen analysointiin. Vaikka kurssilla oleva lähiopetus suoritetaan poolpöydillä niin kurssille voi hyvin osallistua minkä tahansa pelimuodon/biljardilajin edustaja. Kurssilta saaduilla opeilla pystyy opettamaan kaikkia lajeja/pelimuotoja.

Kurssi sopii biljardivalmennuksesta kiinnostuneille ja kurssi antaa hyvät valmiudet nuorten ja aloittelevien pelaajien biljardiohjaukseen. Myös aikaisemmin Taso I kurssin käyneet voivat tulla päivittämään tietojaan. Kurssikokonaisuus on yhteensä 4 päivää.

Kurssille ei ole osallistumismaksua, mutta osallistujien on itse kustannettava oma ylläpito. Kurssipäivät kestävät lauantai-sunnuntai klo 11:30 – 18:00. Kurssijaksot sisältävät myös muutamia etätehtäviä.

Ilmoittautumiset viimeistään 10.4.2017 seuraavasti:
sähköpostilla liittoon markku.ryytty@sbil.fi tai puh. 0400 638 706

Kurssille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä enintään 14 henkilöä (etusija heillä jotka eivät vielä ole käyneet Taso I kurssia). Kurssin minimiosallistujamäärä on 5 henkilöä. Osallistujan tulee olla liiton jäsenseuran jäsen.

Kouluttajana Heikki Aunio.

Osallistujien on suoritettava molemmat kurssijaksot sekä palautettava hyväksytysti annetut etätehtävät saadakseen biljardin seuravalmentaja statuksen ja diplomin.
Katso tarvittaessa majoitusta esim. Sokos Hotelli Flamingosta https://www.sokoshotels.fi/fi

Tervetuloa biljardin seuravalmentajakurssille!