Hakany nuorisotalojen PM voittoon

9.6.2015

Hakanyn voittoisa joukkue. Kuva: Sabasy Ndiaye
Hakanyn voittoisa joukkue. Kuva: Sabasy Ndiaye

Helsinkiläisen Haaga-Kaarelan nuorisotyöyksikön joukkue voitti kultaa nuorisotalojen PM kisoissa Tanskassa. Kolmen pelaajan poikajoukkue voitti kaikki pelaamaansa neljä ottelua sarjassa 1996 ja myöhemmin syntyneet. Saavutus oli erinomainen, sillä Hakanyn pelaajat ovat vasta 13-16 -vuotiaita, kun ikärajana oli 19-vuotiaat.

- Matka meni tosi hyvin. Pelit olivat hyvätasoisia. Pojat ottivat yhden 3-0 voiton ja loput 2-1 voittoja. Tietysti pojat on poikia pelien ulkopuolella, välillä piti rauhoitella ja pelit he pelasivat hyvin, sanoi liiton matkanjohtajana toiminut Mikko ”Muppe” Ahokas heti kisan jälkeen. Keravan joukkueen tytötkin olivat lähellä mitalia, mutta viimeisestä pelistä tuli tappio ja lopulta neljäs sija. Myös Hakanyn matkalla ollut nuoriso-ohjaaja Sabasy Ndiaye oli tyytyväinen kisan jälkeen.

- Pojat pelasivat todella hyvin Norjan ja Tanskan vanhempia poikia vastaan. Oli hienoa tavata muiden maiden nuoria, kaikki olivat avoimia ja juttelivat mukavasti. Nyt saatiin nauttia vuosien työn tulos. Nuorille pidetään kesän aikana juhlat nuorisotalolla voiton kunniaksi.