Mikon blogi

16.3.2015

Mikko Jäntti
Mikko Jäntti

Poolbiljardin sääntöexpertti ja kansainvälinen tuomari avaa sanallisen arkkunsa ja antaa tietämyksensä lukijoiden käyttöön blogissaan.

Blogin kirjoittaja Mikko Jäntti on 37-vuotias entinen aktiivi- ja kilpapelaaja. Mikko on tällä hetkellä Suomen ainoa kansainvälinen Euroopan biljardiliiton EPBF:n lisensoima suomalaistuomari ja kokemusta löytyy kansainvälisistä tuomaritehtävistä ensi kerran jo vuonna 1997 ja sen jälkeen jatkunut aktiivisesti vuodesta 2007 lähtien. Tuomarikokemusta on useista kansainvälisistä turnauksista kuten esimerkiksi EM-kisoista ja Eurotourilta sekä myös kotimaisista turnauksista sekä SM-kisoista.

Blogin sisältö tulee käsittelemään biljardin ajankohtaisia asioita tuomarin ja sääntöjen näkökulmasta. Lisäksi kirjoituksia voi tulla mistä tahansa biljardiin liittyvistä asioista.

Kansainvälistä tuomaritoimintaa tullaan käsittelemään sekä usein esille tulleita kiperiä sääntöihin liittyviä tilanteita, niin Suomesta kuin ulkomailtakin. Kirjoittaja matkaa Portugaliin tuomaroimaan poolin EM-kisoja 11.-23.4. joista on tarkoitus kirjoittaa tuomarin näkökulmasta.

Kilpailusääntöihin ja tuomarointiin liittyvät viralliset tiedotukset hoidetaan kuitenkin edelleen Suomen Biljardiliiton www-sivujen ja keskustelupalstan kautta.

Blogi on nyt julkaistu ja ensimmäinen lyhyt stoori esillä

http://buddyfin.blogspot.fi/