Tuleva kotimaan kisaviikonloppu sisältää kaisaa, poolia ja snookeria

13.8.2014


Kaisaa Oulussa, poolia Helsingissä ja Espoossa sekä snookeria Turussa

Kaisan kauden ensimmäinen rankingkilpailu pelataan 16-17.8.2014 Oulun keilahallilla. Odotettavissa on taas muhkea kisa, ilmoittautuneita on jo nelisenkymmentä, joista tosin noin puolet kotiseuran pelaajia. Kaisassa on kauden aikana peräti 18 rankingkilpailua sekä SM kisat päälle.

Poolin senioreista pääsevät nyt myös MN50 ja MN60 pelaajat vauhtiin, nelikymppisten aloittaessa oman osuutensa jo viikko sitten. MN50 sarja pelataan Helsingissä Ritz-Biljardissa ja kisaan on tällä hetkellä tulossa ainakin 16 pelaajaa.

MN60 sarja saa kauden ensikasteensa uusitussa Espoon Kivenlahden salilla, joka nykyisin tunnetaan nimellä Bar Brode Espoo. Osoite on edelleen sama, eli Merenkäynti 3, 02320 Espoo.

Snookeristit aloittavat 1 divisioonan kilpailullaTurussa. Paikalliset seurat West Coast Snooker ja Turun Snookerklubi isännöivät kisaa. Kolmisenkymmentä pelaajaa on jo ilmoittautunut mukaan, joten hyvä kisa tulossa jo heti kauden alusta.

Tulevana viikonloppuna piti myös järjestettävän poolin Pari SM kilpailu, mutta se on siirretty pelattavaksi 4-5.10.2014. Pelipaikkana on Players Jyväskylä.