Jouni Nykänen 5 sijalle seniorien EM straight poolissa

12.8.2014

Lopulta EM hopeaa ottanut Portugalin Henrique Correia oli liian kova vastus Jouni Nykäselle seniorien EM kisojen straight poolin neljännesvälierässä.

Tulos 85-100 oli kuitenkin hyvä Nykäselle, joka omien sanojensa mukaan ei osaa streittiä yhtään;) Mitali Suomeen oli siis jo hyvin lähellä ensimmäisessä pelimuodossa. Lopulta streitin voitti Saksan Reiner Wirsbitzki kukistamalla finaalissa Correian 100-50.

10-pallo on käynnissä, siinä naisista on vielä mukana Tuija Tiihonen yhdellä voitolla ja yhdellä tappiolla. Tiihosen seuraava vastustaja on Ranskan Nathalie Rohmer. Maarit Gerkman ja Tuuliina Panula putosivat kahdesta tappiosta kisasta.

Miesten puolella 10-pallosta ovat pudonneet ja sijalle 65 päätyneet Antti Rantanen, Naif Kartal, Jarmo Kuivasniemi ja Tero Kaivonen. Se on kuitenkin varmaa, että 64 cupista ainakin yksi suomalaispelaaja jatkaa eteenpäin, sillä Jouni Nykänen ja Arto Taavila pelaavat vastakkain. Mutta eiköhän voittoja tule myös muilta suomalaisilta, sillä mukana ovat vielä Sami Karttunen, Simo Korpela, Marko Hartikainen, Janne Sallinen ja Mika Määttä.

Kilpailusivusto