Mika Immonen 5 sijalle 14.1. mestaruusturnauksessa USA:ssa

9.8.2014

Mika Immonen lyömässä Shane van Boeningin odottamassa taustalla vuoroaan. Kuva: www.worldstraightpool.com
Mika Immonen lyömässä Shane van Boeningin odottamassa taustalla vuoroaan. Kuva: www.worldstraightpool.com

Shane van Boening (USA) romutti Mika Immosen haaveet straight poolin mestaruudesta pistein 200-115.

World 14.1. Tournament New York, USA 4-9.8.2014

Mika Immonen oli 16 cupissa voittanut vaivoin yhdysvaltalaisen Earl Stricklandin 200-190. Ottelu oli molemmilta hieman epävarmaa, jossa johtoasema vaihteli pitkin ottelua. Mika oli jo menossa kohti voittoa, mutta jäätyi 193 pisteeseen kun Stricklandilla oli 130 pistettä. Strickland nousi jo hyvää vauhtia, mutta niin hänkin epäonnistui 60 pisteen jälkeen, josta Immonen kuittasi ottelun itselleen.

Perjantai-illassa oli jotain normaalia poikkeavaa, sillä seuraavassa neljännesvälierässä sekä Mika Immosen että Shane van Boeningin otteissa jatkui epävarmuus. Turnauksen aikana huippusuorituksia ja pitkiä sarjoja tehneet pelaajat saivat nyt kasaan vain muutamia kymmeniä pisteitä kerrallaan. Ja sama toistui myös muissa samaan aikaan pelattavissa otteluissa, eli paine oli kova kautta linjan. Joka tapauksessa ratkaisu tapahtui Immosen epäonnistuttua pitkässä kulmapussituksessa jättäen Immosen 115 pisteeseen kun van Boeningilla oli siinä vaiheessa kasassa 152. Van Boening kuittasi Immosen virheen ja voitti ottelun edeten semifinaaliin.

- Päädyin neljännesvälierään taas. Vähän loppui puhti kun jouduin odottelemaan ottelua. Lyönnit oli paljon alle keskiarvon, mutta ensi vuonna taas uudestaan, analysoi Mika ottelua twitter-tilillään

Näin Mika Immosen lopullinen sijoitus oli viides. Venäjän Evgeny Stalev jatkaa edelleen, semifinaalissa hän saa vastaansa Darren Appletonin (GBR) ja Van Boening kohtaa maanmiehensä Max Eberlen.

Tuloksia

World 14.1. Tournament facebook