Viikonloppuna seniorit pelaavat Suomen mestaruuksista Riihimäellä ja Oulussa

9.5.2014Riihimäen Poolbar ja Oulun Keilahalli ovat peliareenoina kun poolin ja kaisan senioripelaajat kisaavat Suomen mestaruuksista.

Poolin senioreiden pari SM kilpailu pelataan Riihimäellä tulevana lauantaina 9.5.2014. Kilpailussa pelataan kaksi sarjaa, toinen on MN40 ikärajalla sekä toinen yhdistettynä MN50 ja MN60 sarjan pelaajille. Nelikymppisissä on 9 peliparia ja 50/60 sarjassa on 8 paria.

Mukavaa, että kisaan on ilmoittautunut joitakin vanhoja pelaajia kuten turkulainen Kari Johansson parinaan Tampereen Tommi Laine sekä Hyvinkään parivaljakko Juha Hyyryläinen & Petri Hast. Tietysti mukana on myös tämän hetken senioripelaajien parhaimmistoa, kuten Marko Hartikainen (Shamrock), Arto Taavila (KsBK), Antti Vastapuu (Brode) sekä Mikko Rantanen (GU).

Katso pelaajalista ja tulospalvelu täältä  Poolbarissa on yksi striimipöytä

Kaisan senioripelaajat kisailevat Oulussa kolmessa eri sarjassa; MN50, MN60 ja MN70, joissa on pelaajia todella mukavasti yhteensä 84. Pääkilpailupaikkana on Oulun Keilahallin biljardisali mutta osa MN70 pelaajista pelaavat Klubitalolla. Kilpailu on kaksipäiväinen 9-10.5.2014.

Kilpailuun ilmoittautuneiden listalta löytyy todella kovia pelaajia jotka ovat menestyneet myös yleisissä sarjoissa ja saavuttaneet jopa Suomen mestaruuksia, kuten MN50 sarjaan osallistuva Rovaniemen Biljardikerhon Kari Kallio. Kallio saa tiukan vastuksen mestaruustaistossa ainakin seurakaveriltaan, myös SM kultaa voittaneelta Arto Tuhkaselta joka voitti viime vuonna myös tämän ikäluokan SM kultaa sekä oululaisilta Kari Timosaarelta sekä Kari Tunturilta.

MN60 sarjan viimevuoden mitalikolmikko on jälleen mukana, joten heiltä voidaan olettaa jälleen huippusuorituksia. Viime vuoden mitalistit olivat paremmuusjärjestyksessä Matti Viitala (OBK), Ahto Alander (HSK) sekä Simo Larinen (EBK).

MN70 sarjan valtias on ollut jo vuosia mikkeliläinen Matti Jarkko (MLS), joka tuskin luopuu tittelistään helpolla. Pelikaverit saavat siis todella esittää parhaimpia lyöntejään, joten kaikkihan on vielä mahdollista.

Kilpailutietoa täältä

Oulun Keilahallin biljardi